NIEUWS – AGENDA

Voorjaarsactiviteiten in Buurthuis De Pit

 

Nieuwjaarsaperitief

Op zondag 22 januari organiseert De Pit om 12 uur voor alle buren en sympathisanten zijn nieuwjaarsaperitief. Inschrijven vooraf is niet nodig. Wie graag voor een hapje wil zorgen, kan dit voorafgaandelijk melden aan Hilde Beckers (Bierbeekstraat 41 of beckershilde@yahoo.co.uk)

Dit is de ideale gelegenheid om wat nader kennis te maken met alle buren, nieuwe buren en sympathisanten. Enkel mee te brengen: de beste wensen aan iedereen en een goed humeur. Iedereen meer dan welkom!

P1050673

 

Algemene Vergadering vzw De Pit

 

Voor de leden, buren en sympathisanten organiseert vzw De Pit op vrijdag 24 februari om 20 uur zijn algemene vergadering. Iedereen is al welkom vanaf 19 uur voor kaasfondue met brood. Wie wenst te komen, gelieve graag op voorhand (voor 20 februari) een seintje te geven aan Ann Deketelaere (Pleinstraat 72 of anndeketelaere2@gmail.com)

 

Lentewandeling met pannenkoeken

 

Op vrijdag 24 maart organiseert De Pit zijn jaarlijkse lentewandeling, gevolgd door een pannenkoekenfestijn. We wandelen vanaf 18 uur van De Pit naar de Parkabdij, maken een toer rond de vijvers en keren terug naar De Pit om af te sluiten met pannenkoeken voor iedere deelnemer en sympathisant. Verzameling geblazen om 18 uur aan De Pit. Wie wil komen of pannenkoeken wenst te bakken, graag even op voorhand melden bij Ann Deketelaere (Pleinstraat 72 of anndeketelaere2@gmail.com).

P1050763

 

Potluck

 

Ook dit voorjaar gaan elke maand opnieuw de Potluckavonden in De Pit door. Het principe is eenvoudig: iedereen die komt brengt iets te eten mee. Hiermee wordt een buffet opgesteld en iedereen eet wat de pot die avond schaft. Dé ideale gelegenheid om samen gezellig met buren te eten en te keuvelen… Het begin van de avond is telkens voorzien om 18u30.

Wie wil deelnemen graag even een seintje aan Trui Schellens (Leon Schruersvest 21, 016/20.83.90, truischellens@yahoo.com)

Iedereen steeds meer dan welkom!

De data voor dit voorjaar zijn:

Woensdag 15 februari

Woensdag 15 maart

Woensdag 19 april

Woensdag 17 mei

Woensdag 21 juni

 

 

 

 

 

 

 

Facebook-logo-PSD

Er bestaat sinds geruime tijd ook een facebookpagina over de Pleinstraat en omgeving.  Wie geïnteresseerd is kan gerust een kijkje nemen en aansluiten. Iedereen is welkom…  https://www.facebook.com/groups/59730333545/

 

 

Bij al deze activiteiten geldt natuurlijk: hoe meer zielen hoe meer vreugd. Iedereen is dus meer dan welkom!